HET BESTE PROFIEL VOOR ELK PROJECT

De business accelerator voor IT Consultancy-bedrijven

Leadcast is door Orange Cat ontwikkeld op basis van inzichten, input en feedback van consultants, managers, directeuren, partners en eigenaren van IT consultancy-bedrijven. Dit met als kerndoel hun business te helpen versnellen.

Met Leadcast Profiler maken we het voor IT consultants gemakkelijk om cv’s altijd up-to-date te houden. Daarmee is voor sales en management de beste kandidaat snel gevonden. Met de cv export is binnen een paar seconden automatisch een cv gegenereerd o.b.v. van meerdere mogelijke templates.

Vraag een gratis proefaccount aan!

Probeer alles zelf uit in Leadcast met een eigen proefaccount.

MAAK HET MAKKELIJK VOOR CONSULTANTS

Consultancy draait om mensen die met hun kennis en hun vaardigheden maximaal het verschil maken bij klanten. Een cv updaten moet daarom geen dagtaak zijn.

Leadcast maakt het makkelijk met Single Sign On, een intuïtieve editor, importeren van LinkedIn of Word cv’s en het delen van gezamenlijke projecten. Daarom geven eindgebruikers ons een 9,3.

VIND ALTIJD DE IT CONSULTANT DIE JE ZOEKT

Leadcast is gemaakt voor én met consultancy-bedrijven. Daardoor hebben we duizenden certificeringen, skills en rollen, maar zien we ook wie er beschikbaar is. 

Hiermee kun je via filters of vrij zoeken altijd binnen een paar seconden de beste beschikbare consultant vinden. Zelfs als er afkortingen, vertalingen of andere benamingen worden gebruikt!

HOUD CV'S UP-TO-DATE

Er is niets ergers dan een kans zien bij een klant en er dan achterkomen dat een cv niet up-to-date is. Leadcast voorkomt deze situaties. 

Medewerkers krijgen automatisch berichten als hun cv niet up-to-date is en in management dashboards zie je direct welke cv’s helemaal bij zijn en welke cv’s nog niet.

SNEL IN DE HUISSTIJL ZONDER GESTOEI MET WORD

Bij een cv gaat het om de inhoud, maar ook om de vorm. Een goed vormgegeven cv is als een visitekaartje van het bedrijf.

Bij Leadcast exporteer je in seconden een strak vormgegeven cv. Er kunnen eindeloos veel cv templates worden toegevoegd, b.v. voor elke afdeling, business-unit of specifieke klanten.

INTEGREER ALLE INFORMATIE OVER CONSULTANTS EN PROJECTEN

Een consultancy-bedrijf gebruikt verschillende systemen waar informatie wordt bijgehouden over de consultants, projecten en klanten.

Leadcast heeft standaard koppelingen om al deze infromatie samen te brengen. O.a. voor AFAS, Microsoft Dynamics, SalesForce en Oracle.

Versnel je business!

Vraag een gratis proefaccount aan of neem contact met ons op.