Orange Cat

Talent & Lead Management voor detachering

Leadcast is het beste Talent & Lead Management systeem voor detachering. Met Leadcast versnelt u uw sales door aanvragen uit klantportalen waar u staat ingeschreven automatisch binnen te halen en te sourcen op de beste kandidaat.

Al uw klantportalen gekoppeld

Automatisch uw aanvragen ontvangen in Leadcast uit alle klantportalen waar u staat ingeschreven

Van aanvraag tot plaatsing

Lead analyseren Begrijpen en verrijken Wie zijn de beste kandidaten? Wie gaan er mee aan de slag? Passend of niet? Wie is de beste kandidaat? Cv exporteren en opsturen Kandidaat gaat aan de slag! Matchen Delen Kwalificeren Kandidaat selecteren Kandidaat aanbieden Plaatsen
Lead analyseren Begrijpen en verrijken Wie zijn de beste kandidaten? Wie gaan er mee aan de slag? Passend of niet? Wie is de beste kandidaat? Cv exporteren en opsturen Kandidaat gaat aan de slag! Matchen Delen Kwalificeren Kandidaat selecteren Kandidaat aanbieden Plaatsen

Grip op uw aanvragen

Leadcast haalt klantaanvragen automatisch binnen die normaal gesproken in de mail zouden belanden. Dit geldt zowel voor raamovereenkomsten en inhuurmantels als voor openbare portalen. Ook kunnen aanvragen uit verschillende brokerkanalen automatisch door Leadcast worden opgehaald.

De warme aanvragen die u persoonlijk ontvangt, kunt u eenvoudig opvoeren in Leadcast, zodat alle aanvragen op dezelfde efficiënte manier worden behandeld.

Leadcast maakt het bijhouden, beheren en besturen van aanvragen een stuk gemakkelijker. Leadcast helpt u inzicht te geven in binnenkomende leads en biedt overzicht over de voortgang. Op deze manier behoudt u het overzicht over de status van alle binnengekomen aanvragen.

 

Goede stuurinformatie draagt bij aan een adequate bedrijfsvoering. Met Leadcast krijgt u antwoorden op vragen als:

  • Wat voor profielen zet mijn klant in de markt?
  • Bij welke klanten en op welke aanvragen zijn we succesvol?
  • Hoe is dat per business unit of per team in mijn organisatie?

Het verzamelen en toepasbaar maken van de juiste (historische) data biedt inzichten die echt ondersteunend zijn bij het maken van de juiste keuzes rondom thema’s als targetklanten, recruitment en sourcing, retentie, talent management en ZZP-beleid.

Plaats uw beste kandidaat

Leadcast verrijkt de binnengekomen aanvragen automatisch met vakgebieden, rollen en vaardigheden. De matching-algoritmes van Leadcast maken direct een voorselectie van interne en externe kandidaten die een potentiële match zijn met de aanvraag. De voorselectie ondersteunt u direct met cruciale informatie zoals de afstand tot de opdracht, het tarief in verhouding tot de kostprijs en de beschikbaarheid van de professional.

Op basis van instelbare parameters distribueert Leadcast de aanvraag automatisch naar belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld de verantwoordelijke account- en team manager. Zo voorkomt u dat aanvragen eindeloos worden rondgestuurd per mail en weet u zeker dat de meest relevante personen de aanvraag kunnen kwalificeren.

Per aanvraag biedt Leadcast een 360 graden beeld met daarin alle informatie en activiteit rondom de aanvraag. Zo houdt Leadcast ook automatisch een tijdlijn voor elke aanvraag bij. Dit geeft direct inzicht aan alle betrokken personen over de uitgevoerde handelingen zonder dat hier warme overdracht voor nodig is.

Een kandidaat aanbieden moet vooral niet te veel tijd kosten. Onze geavanceerde cv export stelt u in staat om voor elke aanvraag een cv op maat te maken waarin u de meeste relevante werkervaring belicht. Het cv exporteert u in uw eigen template of in het template van de klant. Zo bent u in staat om op meer aanvragen te reageren en realiseert u meer plaatsingen.

Betrek uw professionals

Om uw professionals optimaal te betrekken en hen de kans te bieden zelfstandig hun volgende opdracht te vinden, biedt Leadcast een marktplaats met uw aanvragen. Via de marktplaats ziet de professional op basis van zijn of haar profiel passende aanvragen en kan hierop reageren. Hiermee heeft uw professional zijn of haar toekomst in eigen hand.

Uw professional heeft ambitie en wil doorgroeien naar nieuwe rollen. Leadcast speelt hier op in door in de sourcing van aanvragen rekening te houden met de ambitie van de professional.

Leadcast houdt uw professional actief op de hoogte van passende aanvragen via de Leadcast Job Alert. Updates over de aanvraag en vragen van collega’s komen real-time binnen. Zo werkt u samen en wordt geen kans gemist.

Via Leadcast nodigt u ZZP’ers uit uw netwerk uit, zodat zij actief kunnen deelnemen aan het invullen van uw aanvragen. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer een aanvraag open staat voor een ZZP’er. Zo maakt u met Leadcast optimaal gebruik van uw ZZP-netwerk.

Focus op uw beschikbare professionals

Met Leadcast houdt u gemakkelijk de planning bij voor uw professionals én de ZZP’ers uit uw netwerk. Zo weet u wanneer bestaande contracten aflopen en heeft u inzicht in de huidige en toekomstige bankstand.

Is een professional op dit moment beschikbaar of loopt de inzet bijna af, dan ziet u direct welke open aanvragen passend zijn, rekening houdend met de locatie, het tarief en de planning. Leadcast biedt match suggesties per profiel en maakt direct contact mogelijk met de professional over de potentiële opdracht.

Volledig geïntegreerd met uw bestaande IT

Leadcast stuurt uw gekwalificeerde aanvragen door naar uw CRM waar deze als opportunity worden aangemaakt. Wijzigt de status van uw aanvraag, dan zorgt Leadcast ervoor dat deze ook bijgewerkt wordt in uw CRM. Zodra de aanvraag een plaatsing oplevert heeft u direct een project in uw CRM gekoppeld aan de juiste professional. Zo verloopt het proces van lead tot project snel en efficiënt.

Het is goed mogelijk dat u uw planning in CRM wilt behouden. In dat geval synchroniseert Leadcast deze informatie vanuit uw CRM, zodat Leadcast altijd up to date is met de laatste planningsinformatie uit uw CRM en u geen dubbel werk hoeft te doen.

U biedt uw medewerkers de beste gebruikerservaring door gebruik te maken van Single Sign On via uw Azure AD. Dit betekent dat uw medewerkers automatisch in Leadcast inloggen met hun eigen accounts. Tevens blijven de basisgegevens van uw professionals up to date wanneer bijvoorbeeld hun functie of telefoonnummer wijzigt.

Ontvang aanvragen van meer dan 1000 klanten

Enkele van onze klanten

Deze bedrijven maken al gebruik van Leadcast.​

Over Orange Cat

Wij zijn meer dan een software-leverancier. We zijn gericht op het slim verbinden van mens en werk. We denken met u mee in wat u nodig hebt, hoe we talent en lead management voor u kunnen inrichten en op welke klanten u het beste kunt focussen. We hebben Leadcast zeer configureerbaar opgezet, zodat wij optimaal kunnen voldoen aan uw wensen. Zo helpen we met het effectiever runnen van uw business. Bij Orange Cat weet u zeker dat u een betrouwbare partij in handen hebt. Wij werken dan ook conform de ISO27001, 9001 normen en uiteraard conform de AVG wet- en regelgeving.

Armand Pondman

Core Back-End Development

Ali Haidar

Business Development & Strategy

Daniel Fauré

Full Stack Development

Vincent Jünemann

Front-End Development

Niels Pikker

UX Design

Guido Klijn

Full Stack Development

Paul de Nie

Full Stack Development

Tim Baaten

Strategy & Operations